Japanese Whisky
Producția de whisky în Japonia a început în jurul anului 1870, însă doar în 1924 a fost inaugurată prima distilerie pentru producție comercială, încercând să se recreeze procesul de producție al Scoției pentru whisky. Particularitățile terenului și climei, precum și modul diferit al japonezilor de a aborda diferite etape, sunt printre factorii decisivi ai diferențelor care apar la whisky-ul japonez față de cel scoțian.
Distileriile Japoniei sunt, marea majoritate, deținute de două mari companii, Nikka și Suntory, unde spre deosebire de distileriile scoțiene, procesul, ideile și inovațiile sunt realizate la nivel intern și nu între companii, păstrându-și fiecare astfel originalitatea. Popularitatea whisky-ului japonez a început să crească odată cu anii 2000, Japonia participând și câștigând câteva premii importante internaționale și consacrându-și popularitatea în producerea și exportarea produselor sale.
15 produse
-
-
Suntory The Chita 0.7 L
0.7 l / 43%Prețul inițial a fost: 291,50lei.249,00leiPrețul curent este: 249,00lei. -
Nikka Taketsuru Pure Malt 0.7 L
0.7 l / 43%Prețul inițial a fost: 342,50lei.319,00leiPrețul curent este: 319,00lei. -
Nikka From The Barrel 0.5 L
0.5 l / 51.40%Prețul inițial a fost: 227,50lei.209,00leiPrețul curent este: 209,00lei. -
Nikka Coffey Malt Whiskey 0.7 L
0.7 l / 45%Prețul inițial a fost: 329,50lei.269,00leiPrețul curent este: 269,00lei. -
-
Nikka Yoichi 0.7 L
0.7 l / 45%Prețul inițial a fost: 359,00lei.309,00leiPrețul curent este: 309,00lei. -
Yamazaki 12 Yo 0.7 L
0.7 l / 43%Prețul inițial a fost: 1.399,50lei.1.299,00leiPrețul curent este: 1.299,00lei. -
Togouchi Japanese Blended 0.7 L
0.7 l / 40%Prețul inițial a fost: 247,95lei.199,00leiPrețul curent este: 199,00lei. -
Yamazaki Distiller’S Reserve 0.7 L
0.7 l / 43%Prețul inițial a fost: 789,00lei.729,00leiPrețul curent este: 729,00lei. -
-
Hakushu Distiller Reserve 0.7 L
0.7 l / 43%Prețul inițial a fost: 569,00lei.549,00leiPrețul curent este: 549,00lei.
Producția de whisky în Japonia a început în jurul anului 1870, însă doar în 1924 a fost inaugurată prima distilerie pentru producție comercială, încercând să se recreeze procesul de producție al Scoției pentru whisky. Particularitățile terenului și climei, precum și modul diferit al japonezilor de a aborda diferite etape, sunt printre factorii decisivi ai diferențelor care apar la whisky-ul japonez față de cel scoțian.
Distileriile Japoniei sunt, marea majoritate, deținute de două mari companii, Nikka și Suntory, unde spre deosebire de distileriile scoțiene, procesul, ideile și inovațiile sunt realizate la nivel intern și nu între companii, păstrându-și fiecare astfel originalitatea. Popularitatea whisky-ului japonez a început să crească odată cu anii 2000, Japonia participând și câștigând câteva premii importante internaționale și consacrându-și popularitatea în producerea și exportarea produselor sale.













