Cart: 0,00lei 0
Cart: 0,00lei 0

Japanese Whisky

Producția de whisky în Japonia a început în jurul anului 1870, însă doar în 1924 a fost inaugurată prima distilerie pentru producție comercială, încercând să se recreeze procesul de producție al Scoției pentru whisky. Particularitățile terenului și climei, precum și modul diferit al japonezilor de a aborda diferite etape, sunt printre factorii decisivi ai diferențelor care apar la whisky-ul japonez față de cel scoțian.

Distileriile Japoniei sunt, marea majoritate, deținute de două mari companii, Nikka și Suntory, unde spre deosebire de distileriile scoțiene, procesul, ideile și inovațiile sunt realizate la nivel intern și nu între companii, păstrându-și fiecare astfel originalitatea. Popularitatea whisky-ului japonez a început să crească odată cu anii 2000, Japonia participând și câștigând câteva premii importante internaționale și consacrându-și popularitatea în producerea și exportarea produselor sale.

Producția de whisky în Japonia a început în jurul anului 1870, însă doar în 1924 a fost inaugurată prima distilerie pentru producție comercială, încercând să se recreeze procesul de producție...

Japanese Whisky

Producția de whisky în Japonia a început în jurul anului 1870, însă doar în 1924 a fost inaugurată prima distilerie pentru producție comercială, încercând să se recreeze procesul de producție al Scoției pentru whisky. Particularitățile terenului și climei, precum și modul diferit al japonezilor de a aborda diferite etape, sunt printre factorii decisivi ai diferențelor care apar la whisky-ul japonez față de cel scoțian.

Distileriile Japoniei sunt, marea majoritate, deținute de două mari companii, Nikka și Suntory, unde spre deosebire de distileriile scoțiene, procesul, ideile și inovațiile sunt realizate la nivel intern și nu între companii, păstrându-și fiecare astfel originalitatea. Popularitatea whisky-ului japonez a început să crească odată cu anii 2000, Japonia participând și câștigând câteva premii importante internaționale și consacrându-și popularitatea în producerea și exportarea produselor sale.

15 produse

Producția de whisky în Japonia a început în jurul anului 1870, însă doar în 1924 a fost inaugurată prima distilerie pentru producție comercială, încercând să se recreeze procesul de producție al Scoției pentru whisky. Particularitățile terenului și climei, precum și modul diferit al japonezilor de a aborda diferite etape, sunt printre factorii decisivi ai diferențelor care apar la whisky-ul japonez față de cel scoțian.

Distileriile Japoniei sunt, marea majoritate, deținute de două mari companii, Nikka și Suntory, unde spre deosebire de distileriile scoțiene, procesul, ideile și inovațiile sunt realizate la nivel intern și nu între companii, păstrându-și fiecare astfel originalitatea. Popularitatea whisky-ului japonez a început să crească odată cu anii 2000, Japonia participând și câștigând câteva premii importante internaționale și consacrându-și popularitatea în producerea și exportarea produselor sale.

LiquorStories.ro © 2025. Toate drepturile rezervate.

Icon
Icon
LiquorStories.ro © 2025. Toate drepturile rezervate.
Ai peste 18 ani? Trebuie sa verificam ca ai peste 18 ani pentru a accesa acest site
Minim 4 caractere