Single Malt Whisky
provine dintr-o singură distilerie și este obținut dintr-un singur malt. Acest lucru nu înseamnă că whisky-ul provine dintr-un singur butoi, ci de obicei dintr-un număr foarte mare de butoaie din care s-a făcut un mix, astfel încât, din punct de vedere tehnic, și single malt whisky este de asemenea un amestec, dar făcut din butoaie diferite, de vechimi diferite. Vârsta inscripționată pe sticlă reflectă cel mai tânăr whisky din amestec. De obicei, whisky-ul single malt este asociat cu single malt Scotch ( Scoțian), deși este produs în mai multe țări. Factorii determinanți pentru numeroasele tipuri de single malt de pe piață sunt durata de fermentație, tipul distilatoarelor și modul lor de utilizare, tipul condensatoarelor, butoaiele de stejar în care este depozitat whisky-ul, toate acestea contribuind la amprenta produsului final.
85 produse
-
-
-
Laphroaig Quarter Cask 0.7 L
0.7 l / 48%Prețul inițial a fost: 235,50lei.219,00leiPrețul curent este: 219,00lei. -
-
Lagavulin 16 Yo 0.7 L
0.7 l / 43%Prețul inițial a fost: 423,50lei.399,00leiPrețul curent este: 399,00lei. -
Knockando 12 Yo 0.7 L
0.7 l / 43%Prețul inițial a fost: 165,00lei.159,00leiPrețul curent este: 159,00lei. -
-
-
Highland Park 12 Yo 0.7 L
0.7 l / 40%Prețul inițial a fost: 212,50lei.199,00leiPrețul curent este: 199,00lei. -
-
-
Glengoyne 12 Yo 0.7 L
0.7 l / 43%Prețul inițial a fost: 258,50lei.229,00leiPrețul curent este: 229,00lei.
provine dintr-o singură distilerie și este obținut dintr-un singur malt. Acest lucru nu înseamnă că whisky-ul provine dintr-un singur butoi, ci de obicei dintr-un număr foarte mare de butoaie din care s-a făcut un mix, astfel încât, din punct de vedere tehnic, și single malt whisky este de asemenea un amestec, dar făcut din butoaie diferite, de vechimi diferite. Vârsta inscripționată pe sticlă reflectă cel mai tânăr whisky din amestec. De obicei, whisky-ul single malt este asociat cu single malt Scotch ( Scoțian), deși este produs în mai multe țări. Factorii determinanți pentru numeroasele tipuri de single malt de pe piață sunt durata de fermentație, tipul distilatoarelor și modul lor de utilizare, tipul condensatoarelor, butoaiele de stejar în care este depozitat whisky-ul, toate acestea contribuind la amprenta produsului final.